Fotocròncia de Constantí

23 01 2010

Gran nit ahir a Constantí. Molta gent al pavelló que es va acostar a veure Els Amics i Dijous Paella. Un concert amb pocs parlaments i poques introduccions, més de cara a barraca, estil Sant Andreu. L'últim cop que havíem estat per terres tarragonines potser van venir 10 persones a veure'ns. Ahir... No sabria dir quantes... Moltes!

En Ferran amb el Sr. Eco de fons vigilant que faci bé l'acord de guitarra. Va haver-hi polèmica per determinar l'origen del nostre home. De Reus o de Tarragona?

Eduard Costa àlies El Simpàtic va repartir aguts i moviments pèlvics a tort i a dret. Quan va sortir a l'escenari va dir: "Que guapo!" I quan va acabar el concert va tornar-ho a dir. Un bucle de positivitat.

En Dani les "mata callando". Amb el seu pianet en un costat fent gala del seu repertori de somriures adolescents tan repetits, tan estudiats, tan entrenats digitalment.

Sempre hi ha el moment que en Joan Enric ha de fer de Rúcula. L'home de la bufanda dins d'un pavelló (grans corrents d'aire) necessita agafar-se al micro amb virulència per poder reproduir el soroll tel·lúric de la veu que l'Eduard li demana.

A vegades per acabar. Gràcies a tots. Ens agradaria poder tornar un dia a Constantí i fer el concert a l'espai on s'havia de fer en principi per tenir la gent més a prop. Tornarem! Pròxima parada a les comarques tarragonines... 6 de març a EL CAU (Tarragona)

Totes les fotos són gentilesa de l’Alba González. Moltes gràcies!

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: