Data Oficial dels Premis Enderrock!

12 02 2010


Amics,
ahir la pàgina web d’Enderrock publicava la següent notícia:
“El proper dimarts 16 de març la Sala Bikini acollirà de nou els Premis Enderrock. Serà la setzena edició de la Nit Enderrock, els premis de la música catalana.
De ben segur que assistiran a la festa els guanyadors dels premis de la crítica; Els Amics de les Arts, Quimi Portet, Mazoni i Pep Gimeno ‘Botifarra’, a més dels guardonats per la votació popular, que es donaran a conèixer amb el número de març de la revista.”

Voleu venir a recollir el Premi amb nosaltres? Estigueu atents a la seva web perquè segurament algun dia d’aquests començaran a repartir invitacions.  Per cert, ja ens heu votat? Dilluns és l’últim dia que teniu per fer-ho. Aquest és l’últim missatge SPAM que posem dels Premis Enderrock, ok? No patiu. Amb el Disc Català de l’Any seguirem insistint una mica més…

Bon cap de setmana a tothom!

PD: Per cert, avui algú serà el visitant 300.000 al Myspace d’Els Amics de les Arts. Ets tu?


Accions

Information

6 responses

12 02 2010
Alfons

A més, recordeu que el “4-3-3” està segona al ranking de la Millor cançó del Barça 2010 del programa Hat Trick Barça.
Es pot votar en aquesta pàgina:
http://www.elsesports.cat/htb/html/canco
Holelé, holalà ….

12 02 2010
Vaig Tard

300.030 al myspace! meec! hi havia premi?
Enhorabona!

12 02 2010
Olga

He estat la 300.001… caaaasi

Aprofito la tonteria de la visita al myspace per felicitar-vos per tot el “tingladu” que heu muntat; senzillament impresionant

Porto tota la setmana enganxada al “I no sé el què va dir”

12 02 2010
Laura

Ei Amics! Us vaig veure a Barça TV!! I si, teniu raó, “llarga vida al Pep!”, però, sobretot, “llarga vida al Amics de les Arts!!!!” L’enhorabona per tot el que esteu fent!

12 02 2010
ester

eis! felicitats.. x cert, heu llegit l’article d’opinió d’en pep blay a l’avui..? parlava de “l’alegria dels amics (de les arts)”.. 😉 ens veiem el dia 19! salut!

12 02 2010
"Flix"

Eic Amics… ahir al partit de bàsquet Barça-Panathinaikos, durant el descans va sonar al Palau… A VEGADES!!! Veure tot un Palau movent el cos a ritme dels amics im-presiona!

Deixa un comentari