“Em dic Kurti”, el documental

19 06 2010

La perspectiva d'en Kurti

Amics,

ja ha sortit el documental d’en Kurti que el programa Música Moderna va gravar durant el bolo a Mollet del Vallès fa unes setmanes. Si voleu veure el tècnic més mediàtic de Catalunya en acció ja podeu clicar ràpidament aquí i fer córrer el vídeo fins al minut 20:00. Veureu el mestre en el seu medi habitual, movent-se elegantment entre dBs i faders. Xerrant a la càmara amb la seguretat del qui ha fet d’ actor (si us interessa aquesta vessant, podem aprofundir-hi un altre dia) i treballant durant el bolo amb la seva discreció habitual.

I més notícies: hem tingut en Kurti ha Madrid uns dies treballant en un espectacle de dansa. L’home no tenia Internet de 9-21 i pujava per les parets del teatre. Tenia les cròniques del cap de setmana passat a punt i no les podia publicar. Aquí les teniu: Sabadell, Circ Cric i Franqueses.

Salut!

Anuncis

Accions

Informació

6 responses

19 06 2010
Laia

Molt xulo el repor i veure què fa el Kurti a cada concert! Ja que hem vist una mica com prepareu el so i tal… Una pregunta! L’altre dia em vaig fixar que l’Eduard portava una petaca i uns cascos… per què era? Perquè el so el sentiu amb els altaveus de davant i aleshores els cascos són un “pinganillo” amb algú?

19 06 2010
Kurti

Bé, aixó dels “pinganillos” són unes proves que estem fent amb l’Eduard per alleugerir-li el volum que ha de patir a l’escenari, sobretot quan anem amb banda, ja que això li molesta -el volum-.

Serien “monitors d’orella”, in ear monitors (IEM) en anglès. Al tenir els auriculars a l’orella l’audició és molt més bona a més baix volum, per tant les orelles en surten menys perjudicades. I si finalment s’hi adapta eliminarem el monitor de terra quan anem amb banda.

I fins aquí la kurticlasse d’avui. Bona nit!

20 06 2010
Laia

Moltes gràcies per l’explicació! Avui ja he après una cosa nova!

19 06 2010
Alba

No puc veure el reportatge, quina llàstima! La pàgina no s’acaba de carregar… Ah, i: En Kurti “a” Madrid! Que hem de fer lluir bé el català, Amics! 😉 😉

19 06 2010
Kurti

Ha ha ha ha ha!!! La veritat és que parlo una mena de catalàsevillano perquè estic treballant en una companyia de… flamenc! Sí, així com sóna. I em surt per parlar més andalús que no castellà -que el parlo fatal-. Almenys en sevillano faig riure i m’ho passo bé.

Enga, buena nosssssheeeee!!! To er mundo a la cama!!

19 06 2010
maria

Voleu dir que l’Eduard no porta els pinganillos per quedar més modern ?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: