Avui arriba la criatura!

15 11 2010

Avui dilluns arriba el B&B Edició Especial a les botigues!

Avui arriba la criatura a les botigues! Gràcies a tots per fer-ho possible.

Notícies de dilluns:

1. Avui estrenem nou disseny del bloc. La Laia Marquès @laiamarques (disseny i maquetació)  i l’Adrià Fontcuberta @afontcu (programació) han estat treballant a fondo aquests darrers dies per arribar a temps, avui dilluns, a l’estrena  del nou look del bloc. Ja veieu que hi ha moltes coses noves. Des d’aquí agraïr-vos Laia i Adrià la vostra feina. Ha quedat molt xulo.

2. El càsting d’en Godard es va tancar el divendres passat amb un èxit de participació. La gent de Hop hop produccions està flipant de l’acollida de la crida. Ens han dit que contactaran amb cadascuna de vosaltres per informar-vos dels següents passos a seguir.

2. Aquest dematí a les 12:05 serem al programa de Catradio d’en Pere Mas, el Tot és molt confús. Ho podeu escoltar aquí.

3. Hem posat noves coses al myspace d’Els Amics.

4. La setmana es presenta animada amb tres concerts.

Dijous serem a València, a la Sala Mirror.

Divendres a la sala El Sielu de Manresa.

Dissabte al fantàstic auditori de Girona.

Tota la informació d’horaris i entrades aquí.

5. El facebook està on fire! La família creix dia a dia. El 2 de setembre feiem aquest post anunciant que erem 10.000 al facebook. I avui hi hem donat un cop d’ull i ja som: 19,952! Estem flipant!  Mil gràcies a tots!

6. I el proper dijous al migdia serem a la presentació dels artistes del Disc de la Marató 2010 a can TV3. Ens fa moltíssima  il·lusió poder participar en aquest projecte solidari que agermana a tot el país. L’edició d’enguany buscarà fons per a la recerca de les lesions medul·lars i celebrals. Us deixem amb el bloc de la Marató 2010 i les seves propostes.

Salut i bon dilluns a tots!


Accions

Information

Deixa un comentari