Avui arriba la criatura!

15 11 2010

Avui dilluns arriba el B&B Edició Especial a les botigues!

Avui arriba la criatura a les botigues! Gràcies a tots per fer-ho possible.

Notícies de dilluns:

1. Avui estrenem nou disseny del bloc. La Laia Marquès @laiamarques (disseny i maquetació)  i l’Adrià Fontcuberta @afontcu (programació) han estat treballant a fondo aquests darrers dies per arribar a temps, avui dilluns, a l’estrena  del nou look del bloc. Ja veieu que hi ha moltes coses noves. Des d’aquí agraïr-vos Laia i Adrià la vostra feina. Ha quedat molt xulo.

2. El càsting d’en Godard es va tancar el divendres passat amb un èxit de participació. La gent de Hop hop produccions està flipant de l’acollida de la crida. Ens han dit que contactaran amb cadascuna de vosaltres per informar-vos dels següents passos a seguir.

2. Aquest dematí a les 12:05 serem al programa de Catradio d’en Pere Mas, el Tot és molt confús. Ho podeu escoltar aquí.

3. Hem posat noves coses al myspace d’Els Amics.

4. La setmana es presenta animada amb tres concerts.

Dijous serem a València, a la Sala Mirror.

Divendres a la sala El Sielu de Manresa.

Dissabte al fantàstic auditori de Girona.

Tota la informació d’horaris i entrades aquí.

5. El facebook està on fire! La família creix dia a dia. El 2 de setembre feiem aquest post anunciant que erem 10.000 al facebook. I avui hi hem donat un cop d’ull i ja som: 19,952! Estem flipant!  Mil gràcies a tots!

6. I el proper dijous al migdia serem a la presentació dels artistes del Disc de la Marató 2010 a can TV3. Ens fa moltíssima  il·lusió poder participar en aquest projecte solidari que agermana a tot el país. L’edició d’enguany buscarà fons per a la recerca de les lesions medul·lars i celebrals. Us deixem amb el bloc de la Marató 2010 i les seves propostes.

Salut i bon dilluns a tots!





GURB el pavelló s’ha quedat petit!

14 11 2010

Fem un Bed & Breakfast (foto: Bowhaus)

Amics, ahir a Gurb no hi cabia ni una agulla. Una nit amb molta música:  La iaia, Els Amics i els Pepet i Marieta. Un pavelló ple fins d’alt d’energia desbordant. Ens acabem d’aixecar i hem reviscut el concert gràcies a aquests dos vídeos del youtube que ha penjat en paponi11 (això si que és ser ràpid) i que ens han posat la pell de gallina.

Gràcies Gurb pel ritme d’ahir, per l’entrega, per les ganes d’Amics, per l’energia a granel i per fer que cada dia siguem més a la gran familia d’Els Amics.

Us deixem amb un Jean-Luc i un Bed & Breakfast (live in Gurb), i esperem que molts aquest dematí estigueu esmorzant amb algú que vau conèixer ahir a la nit.

Salut, esmorzars i edicions especials!





Post Nocturn: Immens Gurb!

14 11 2010

insomni.jpg (350×279)

Post Nocturn (6:05 am):

Un plaer tornar a la plana de Vic i sentir aquesta immensa acollida. El pavelló s’ha quedat petit! Impressionant!

Gràcies a tots per ser-hi i disfrutar plegats.

Molt bona nit Gurb!





Visca l’estiuet de Sant Martí!

13 11 2010

Avui a la Festa Major de Gurb (Vic)! Hora: 1:00 matinada

Amics, que gran tenir uns dies de bon temps al cor de novembre.  Portem una setmana de cel ras i sol lluminós. Això si, al vespre agafarem l’abric que ens han dit que per la plana ja fa rasca. I per celebrar que fa bon temps, avui serem a la Festa Major de Gurb (Pavelló Municipal d’Esports) amb l’Edició Especial acabada de sortir del forn i sota el braç. I és que en menys d’un mes tornem a Gurb (recordem el concert Vibrant que vam fer a Ladisco Vig).

Nosaltres comencem a la 1 de la matinada (horari apte per seguidors nocturns i noctàmbuls) i just abans toquen La Iaia, osonencs i guanyadors de l’edició d’aquest any 2010 del concurs sona 9.

Ens veiem avui a Gurb!

 

 

 





Habemus Edició Especial Bed & Breakfast

12 11 2010

Habemus Edició Especial

Amics, acabat de sortir del forn! Ahir a la tarda vam anar a buscar les primeres cinc unitats de l’Edició Especial. Avui divendres en tindrem 300 més que les portarem en primícia al concert de Gurb (Vic).

I dilluns 15-N la podreu trobar a les botigues de discos. Estem molt contents. Ens fa molta il·lusió poder veure el Bed&Breakfast i el Castafiore Cabaret junts. I és que mai haguéssim pensat que el nostre estimat Castafiore Cabaret pogués sonar en versió Remasteritzat i amb quatre perles de bonus tracks.

Gràcies a tots per fer-ho possible!

Vista interior del doble Cd (collector's edition)





Gurb: World Selling Premiere

11 11 2010

https://elsamicsdelesarts.files.wordpress.com/2010/11/blogo-300.jpg?w=300

Amics,
les primeres cinc còpies de la reedició ja han sortit del forn. Comptem poder tenir-ne unes 300 pel concert de dissabte. Per tant els que vingueu al concert de Gurb sereu els primers en tenir el nou disc. Ah! I fins dilluns no el podreu trobar a les botigues. Demà (aquí al blog) fotos del disc!

És molt maco!





Sona10

11 11 2010

Amics,

el dimarts a al nit vam ser a l’entrega de premis del Sona9 2010. No és que ens hi haguéssim presentat, hi anàvem per a) veure els tres grups finalistes i b) participar a la festa dels 10 anys d’aquest concurs. La nit va ser llarga: després dels concerts de Pulpopop, la Iaia i Blaue va tocar el torn als Mine! (guanyadors de l’any passat). Hi havia molta expectació per saber qui guanyaria. Al final el Premi Sona9 se’l va endur La Iaia (Felicitats!) amb qui tocarem aquest dissabte al ja mític poble de Gurb. El segon premi va ser pels nostres estimats (i admirats) Pulpopop i el tercer per la gent dels Blaue. El premi popular se’l va endur en Joan Dausà i els Tipus d’Interès. També coneixem en Joan Dausà. Hem coincidit amb alguns Amics en vàries coses relacionades amb el món del teatre. Estem molt contents pel seu premi.

La segona part de la nit va ser molt divertida. Els Gruixuts es va convertir en la banda de bandes i van fer seu l’escenari. Deu dels grups que hem anat passant pel sona 9 vam pujar a fer una de les nostres cançons. Nosaltres vam fer Jean-Luc (amb solo espectacular de l’Albert Serrano) i va ser molt divertit. Miquel Abras, Relk, Manel, Rauxa, Sanpedro… i molts grups més. La festa es va acabar amb una versió improvitzada i conjunta de “Ets un toixó”.

Felicitats a en Ferran Amado i a la gent que fa possible aquest concurs. Llarga vida al Sona9.

Més ecos de la nit a Pocmoderna i a Rockviu.

Salut!

PD: Avui doble post! Aquesta tarda informació d’última hora de la reedició.





El bloc es posa guapo i flickr també

10 11 2010

Fotos: Els Amics refresquem el flickr amb noves col·leccions de fotos.

1. flickr: Ahir a la tarda a can Dani vam estar actualitzant el flickr d’Els Amics. Hem fet noves col·leccions on hi trobareu fotos inèdites de les sessions fotogràfiques del Bed&Breakfast, fotos de concerts i fotos històriques des dels 2005. Tot ordenadet i polidet. Podeu visitar-lo clickant aquí

2. El bloc es posa guapo. Estem treballant en el disseny d’aquest bloc. És el mateix bloc però amb la cara renovada. Ben aviat podreu veure el que la Laia Marquès està fent. Ahir vam veure una primera versió Beta i pinta molt bé. Ja veureu.

3. El Món a Rac1. Ahir vam passar pel Món de Rac1. Va anar molt bé. Us deixem amb l’enllaç de l’entrevista que ens va fer en Jordi Basté. Hi trobareu l’audio amb la cançó Per Mars i Muntanyes en japonès i fotos. Ho podeu escoltar aquí. I per cert, vam conèixer a en Quim Monzó i ens va dir que era seguidor d’Els Amics de les Arts (M’agrada!!). Tot un plaer conèixer el mestre dels contes.

quim_monzo.jpg (282×305)

4. En Pere Mas del Tot és molt confús ens va raptar mentre passevem per davant de Catradio. Nosaltres anàvem a visitar a la Rita Marzoa del programa Solidaris. I és que a en Pere no se li escapa res. Ens va veure pel finestral que dona a la Diagonal i ens va fer passar al programa a saludar. I el proper dilluns 15 de novembre serem al seu programa.





El super Dimarts: Món a Rac1 + Fem un B&B pel món (VI) + Festa 10 anys Sona9

9 11 2010

Avui Els Amics de les Arts visitarem El Món a Rac1 a les 11:30 h

Avui dimart tenim un dia molt animat. Al matí serem al Món a Rac1 amb en Jordi Basté i el seu equip i parlarem de l’Edició Especial B&B per a col·leccionistes que sortirà aquest proper 15 de novembre (vegeu aquí). Aprofitarem per cantar Umi o koete yama o koete en directe i en format acústic. Podeu escoltar l’entrevista a les 11:30 h a Rac1.

Edició Especial per a col·leccionistes del Bed & Breakfast – Out 15 Novembre!

 

Al vespre, sobre les 21:00 h, comença la Final del Sona9 a la sala Bikini. Nosaltres i treure’m el cap per celebrar els 10 anys del concurs i hi participarem cantant Jean-Luc sobre la mitjanit.  Si voleu invitacions per la festa envieu un correu a premsa@enderrock.cat. Si voleu saber més coses sobre els grups que hi participen i de la festa en general, us deixem amb el bloc de la Poc-moderna on ho explica en detall.

 

També dir-vos que la convocatoria d’actrius Godard està essent tot un èxit. Gràcies a totes les que ja heu fet arribar la vostra proposta i a les que us animeu al llarg de la setmana, recordeu que heu d’enviar el vostre currículum artístic i dues fotos a la gent de Hop hop produccions a castingjeanluc@gmail.com. Teniu fins el divendres 12 de novembre.

Godard busca actriu

I aprofitem per fer la sisena entrega del Fem un B&B pel món edició Tardor-Hivern.

Començem per l’Anna i la Judith que aquesta castanyada van fer una escapadeta a Dublin. Ens han dit que plovia molt però que entre gota i gota van poder portar-nos aquestes fotos.  Us deixem amb les vistes del riu Liffey des del Ha’Penny’s bridge (i per cert, un pont que surt a l’obra del mític Paul Auster!) i d’un B&B al centre de Dublin.

La Judith i l'Anna a Irlanda (Dublin) - Vistes del Liffey des del Ha'Penny's bridge

Anna i Judith de Bed&Breakfast a l'Abbey Court de Dublin

Seguim amb l’Agni Love que va estar a Florència (Itàlia). A primera vista direu, sembla Girona i l’Onyar, no?, però no nois, és la genuïna Florència.

Per Florència amb L'Agni Love

La Gemma Esquer ens porta a Eslovènia i a Croàcia. Aprofitem també per rememorar la fantàstica actuació de la Gemma fent de Marta de Mataró (video)

La Gemma a Slap Savica (naixement del riu Sava) a Eslovènia

La Gemma al llac de Bohinj, a Eslovènia

De visita al Parc Natural de Plitvicke, a Croàcia

I finalment el Bed&Breakfast de la Yáiza i la Laura que van visitar la vila de Terrassa i ens porten la foto d’Els Amics. Ja veieu que a tot arreu es pot fer un Bed&Breakfast pel Món.

Yaiza i Laura a Terrassa amb Els Amics

Gràcies a tots per participar. Ens fa molta il·lusió veure que penseu amb Els Amics quan aneu de viatge.

Salut i viatges!





Godard busca actriu.

8 11 2010

Amics,
la gent de Hophop Produccions ens ajudaran amb el nostre pròxim videoclip. Ahir vam fer una reunió tot dinant i ens van dir que necessitaven actrius. Nosaltres els hi vam dir que de ben segur hi havia alguna actriu que visitava la nostra pàgina web… no? Hem pensat que… qui millor que una seguidora d’Els Amics per fer el paper?

O sigui, que si alguna actriu que vol participar al càsting que la gent de Hophop organitzarà d’aquí a poc, només els hi heu d’enviar un email a castingjeanluc@gmail.com

Heu d’adjuntar dues fotos i el vostre currículum artístic abans de divendres dia 12 de novembre. Algú s’anima?

Salut